Meet the team.

Videolux is in 1985 opgericht door John Smit. Zoon Gerhard is sinds 2011 mede-eigenaar van het bedrijf. Inmiddels bestaat het team uit vier personen. Bevlogen en veelzijdige vakmensen met oog voor detail. Wat we zelf niet in huis hebben, schakelen we in vanuit ons grote netwerk van externe specialisten. Dankzij ons kleine team zijn we flexibel en werken we efficiënt, zonder hoge overheadkosten. Dit zie je terug in onze scherpe tarieven, maar nog meer in onze klantgerichtheid. Wij stellen ons team graag aan je voor.

Gerhard Smit

Gerhard is mede-eigenaar van Videolux, waar hij zijn vakmanschap en passie vindt in filmmontage en camerawerk. Deze creatieve geest doorliep met veel succes diverse opleidingen voor filmbewerking en bestuurt drones alsof het niets is. Door zijn gevoel voor vormgeving weet Gerhard klanten vaak positief te verrassen met inventieve oplossingen.

John Smit

John heeft Videolux veertig jaar geleden opgericht. Als een échte autodidact heeft hij een indrukwekkende carrière opgebouwd en is hij vaak ingehuurd door vooraanstaande namen zoals NOS, RTL, Reuters en de BBC. Met zijn jarenlange ervaring wordt John beschouwd als een doorgewinterde professional in zijn vakgebied. John is altijd in voor innovaties, volgt de laatste ontwikkelingen in de branche op de voet en investeert actief in de nieuwste technologische mogelijkheden.

Yvette Smit

Op zoek naar pakkende teksten om je doelgroep aan te spreken? Yvette schrijft het voor je. Met een achtergrond in de journalistiek en opleidingen aan de universiteit, heeft ze veel ervaring met het schrijven voor uiteenlopende doelgroepen. Yvette tikt de leukste berichten voor onze social media klanten en zorgt voor interactie met je volgers.

Jabba

Je hebt haar geheid eens gezien, wanneer je op ons kantoor komt: Jabba. Deze trouwe viervoeter zorgt niet alleen voor de nodige gezelligheid, maar is ook écht onderdeel van het familiebedrijf. Jabba kijkt kritisch naar het beeldmateriaal, voordat dit gedeeld wordt met de opdrachtgever.