Breng jouw verhaal tot leven.

We zeiden het al: video is het meest krachtige middel om jouw verhaal voor het voetlicht te brengen. Bij Videolux gaan we voor pure showstoppers en nemen we geen genoegen met minder. Elke dag weer werken we met liefde aan onze producties. We streven naar perfectie. Met als resultaat: video’s die blijven hangen.

Enthousiast? Waar wacht je nog op! Neem snel contact met ons op. Onze handen jeuken al!

Digital video is consumers’
favorite form of online content,
which makes it a powerful storytelling tool.

(Forbes)

Bijzondere video techniek

Laat je inspireren!

Enorme Texel footage database

Beeldmateriaal nodig?

Exclusieve Videolux deal

Blijf in beeld bij de Texeltourist!

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden…

Video is onze expertise. Maar we doen meer dan dat. Ook voor fotografie ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunnen we uit het ruwe materiaal van jouw bedrijfsvideo hoge kwaliteit stills halen. Zo heb je straks een beeldbank met kwalitatief bewegend beeld én fotomateriaal. En wat dacht je van mooie luchtfoto’s? Met onze drone kunnen we hoge resolutie foto’s voor je maken vanuit een uniek perspectief.

…maar woorden prikkelen de fantasie

Content maken is meer dan mooie plaatjes schieten. De kunst is om beeld en tekst elkaar te laten versterken, om het ideale één-tweetje te creëren. De tekst moet de juiste snaar weten te raken. Dus de juiste boodschap met de juiste tone of voice.

Knowledge is power

Bij Videolux streven we naar perfectie. Wij hebben veel expertise in huis en daar waar nodig, kunnen wij externe experts inzetten. Van fotograaf tot gecertificeerde dronepiloot. Wij leveren maatwerk in overleg om jouw bedrijf naar een hoger level te tillen. Klinkt goed, toch?

Blijf in beeld. Show yourself!

Videoshoot

Zet je bedrijf of product krachtig neer! Videobeelden zorgen voor een verhoogde betrokkenheid en zijn daarnaast uitermate geschikt om te delen op je social media kanalen.

V.A. 630,-

Fotoshoot

Altijd beelden op de plank hebben liggen. Hoe handig is dat! We maken foto’s op locatie voor een mooie voorraad footage van jouw bedrijf. Een uitstekende manier om je beeldbank te vergroten.

V.A. 170,-

Livestream

Een live registratie van jouw evenement kan zeer waardevol zijn. Wij leggen de belangrijkste gebeurtenissen voor je vast, zodat je deze terug kunt kijken. Uiteraard in de hoogwaardige kwaliteit die je van ons gewend bent.

V.A. 1200,-

Dronebeelden

Dronebeelden zorgen voor een unieke kijkervaring. We brengen jouw evenement van een afstand in beeld, maar kunnen ook door je winkel, restaurant of hotel vliegen. Een bijzondere beleving in een verbluffend perspectief.

V.A. 175,-