Fotografie.

Om door een ringetje te halen

Dit doen we ook voor Mantje Stores op Texel. We zijn aanwezig bij fashion shoots om de nieuwste collecties vast te leggen op foto en video. De mooiste beelden worden gebruikt als content voor de website en social media. Deze content schrijven we ook, we posten het en zorgen voor interactie met volgers.

Texels Productieproces.

De kunst van het brouwen

Bier brouwen is een fascinerend proces. Van een simpel zaadje tot het fermenteren en uiteindelijk een perfect gebrouwen biertje in je glas. Bij de Texelse brouwerij begint het allemaal met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een sterk staaltje vakmanschap.

Een smaakvolle reis

Dit proces legden we vast in deze video in opdracht van de Texelse brouwerij. De video wordt vertoond in de filmzaal van de brouwerij aan bezoekers die een rondleiding hebben geboekt. Zo ontdekken ze het verhaal achter al die heerlijke Texelse bieren. Hmmm… zei er iemand bier? 🙂

Texel in de lente.

Heel Texel tot je beschikking

Videolux heeft een imposante database met Texel footage. Geen enkele andere partij heeft zo’n omvangrijk en gevarieerd beeldarchief. Wat je ook zoekt, grote kans dat wij het hebben! De toeristische highlights, actiebeelden, landmarks, drone shots, maar ook betoverend mooi materiaal van de prachtige Texelse natuurgebieden en de wisselingen van de seizoenen.

Lente op adembenemend Texel

Deze video is daar een mooi voorbeeld van. Hierin hebben we het lenteseizoen op Texel in beeld gebracht. Het eiland in bloei, de explosie van geuren en kleuren, de prachtige voorjaarszon en een heerlijk fris zeewindje… in deze video beleef je de lente! En natuurlijk mogen de lammetjes niet ontbreken 🙂

Texelblues.

De aftermovie: een waardevol naslagwerk

Hoe leg je zo goed mogelijk de sfeer vast van je evenement en zorg je dat al die mooie momenten niet verloren gaan? Een goede aftermovie is daarom van onschatbare waarde. Je creëert een prachtige herinnering met alle hoogtepunten, en hebt tegelijkertijd een krachtige marketingtool in handen die je imago versterkt en die je kunt inzetten voor het promoten van een volgende editie. Een slimme investering dus!

Een mooie terugblik op TexelBlues

In opdracht van Texels maakten we deze aftermovie van TexelBlues, een driedaags festival waar lokale en nationale bluesbands optreden in verschillende cafés en restaurants op Texel. Tijdens het festival legden we alle mooie momenten op beeld vast en maakten er daarna deze impressie van. De heerlijke sfeer van het festival komt weer helemaal tot leven. Wij hebben alweer zin in de volgende editie!

Texels cinema

commercial.

Heerlijke eigenzinnige bieren

De brouwmeesters van de Texelse Bierbrouwerij brouwen sinds 1999 hun bijzondere bieren van uitsluitend natuurlijke grondstoffen. Ingrediënten met karakter. “Ambachtelijk gebrouwen, met een goudeerlijke mentaliteit”. En dat proef je!

Filmpje pakken? Skuumkoppe erbij!

Deze commercial die we maakten voor de Texelse Bierbrouwerij werd onder andere vertoond in de Texelse bioscoop, in het voorprogramma voordat de hoofdfilm begint. Want zo’n bioscoopbezoekje wordt nog aangenamer met een lekker (en bekroond) biertje erbij!

Waves.

Vergeet de aftermovie niet!

Een evenement organiseren is één, er een goede sfeerimpressie van maken is twee. Door de hoogtepunten, emoties en sfeer vast te leggen in een krachtige aftermovie zorg je niet alleen voor een mooi naslagwerk, je hebt ook een effectieve marketingtool in handen voor toekomstige evenementen. Helemaal als bezoekers zichzelf en elkaar herkennen op beeld is de kans groot dat de video veelvuldig gedeeld wordt en zo een groot bereik genereert.

Voetjes van de vloer

In opdracht van Texels Bier maakten we een aftermovie van het festival Waves. Dit festival vindt elk jaar plaats op het strand bij Paal 17 tijdens de Ronde om Texel. Videolux was drie dagen op het festival aanwezig om alle belangrijke momenten vast te leggen. Mooi ge-edit en voorzien van goede achtergrondmuziek is de aftermovie een mooie impressie geworden!

Landgoed Hotel

Tatenhove.

Genieten op z’n Texels

Voor veel bedrijven op Texel maken wij promotievideo’s. Zo ook deze voor Landgoed Hotel Tatenhove. Tatenhove ligt in De Koog, omgeven door natuur en met het strand, het dennenbos en Nationaal Park Duinen van Texel op een steenworp afstand. De slogan van het hotel is ‘Genieten op z’n Texels’ en dat is dan ook preciés wat we naar voren laten komen in deze video!

Je proeft de sfeer

De comfortabele kamers, de prachtige tuin rondom het hotel met verschillende soorten vogels, het schitterende uitzicht, de wellness faciliteiten en culinaire hoogstandjes van het restaurant van Tatenhove… alles komt voorbij. Je krijgt gelijk zin om te boeken! Wanneer gaan we? 🙂

Strandpaviljoen Paal 9.

We’re hiring!

Overal is het momenteel lastig om personeel te vinden, en dat is op Texel niet anders. Ook de strandpaviljoens hebben hier last van. Hoe zorg je ervoor dat werkzoekenden voor jou kiezen? Je moet dan in ieder geval een goed verhaal hebben waarmee je jezelf onderscheidt. Strandpaviljoen Paal 9 vroeg ons om daarbij te helpen.

Een overtuigend verhaal

Kom je bij Paal 9 werken, dan kies je niet alleen voor een superleuke werkplek op een van de mooiste plekjes van Texel, er zijn allerlei extra voordelen zoals woonruimte en onbeperkt golfsurfen. Om potentiële medewerkers te overtuigen bij Paal 9 te solliciteren, maakten we deze video. Deze leverde behoorlijk wat reacties (en nieuwe medewerkers) op en mag dus gerust een succes genoemd worden!

NBC Eelman & Partners.

Een speler van wereldformaat

NBC Eelman & Partners is voor veel bedrijven op Texel een betrouwbare financiële partner. Maar ook daarbuiten. Om de verbinding tussen de vestiging op Texel en de vestiging in Den Helder onder de aandacht te brengen en te versterken, maakten we deze bedrijfsvideo.

‘Samenwerken en verbinden’

Door de medewerkers van NBC Eelman zelf aan het woord te laten, creëerden we een video met een integer tintje. Hun passie en ervaring komt op deze manier goed tot uiting en in combinatie met diverse ‘behind the scenes’ beelden krijg je het gevoel het bedrijf en haar cultuur echt te leren kennen. Inspirerend, persoonlijk en betekenisvol!

Mantje Texel.

Content is key

Kwalitatieve content is doorslaggevend om online goed vindbaar en zichtbaar te zijn. Je kunt jouw verhaal er op de juiste manier mee overbrengen en zo blijvende impact creëren. Bij Videolux maken we aansprekende content die verder gaat dan alleen een mooi plaatje. Bovendien kunnen we het social media management helemaal voor je uit handen nemen. Net zo makkelijk!

Om door een ringetje te halen

Dit doen we ook voor Mantje Stores op Texel. We zijn aanwezig bij fashion shoots om de nieuwste collecties vast te leggen op foto en video. De mooiste beelden worden gebruikt als content voor de website en social media. Deze content schrijven we ook, we posten het en zorgen voor interactie met volgers.