Bijzondere video technieken.

Content / Bijzondere video technieken

Droneshots

Met onze drone kunnen we schitterende luchtopnames maken die jouw content letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau tillen! Wij hebben een licentie om met een drone te mogen vliegen (exploitatievergunning en ILT, voorheen ROC).

Racedrone

Met een racedrone kun je zowel binnen als buiten de meest spectaculaire beelden maken. Meerijdend met een auto, motor, vliegend boven een speedboat, door smalle openingen heen of heel dicht boven de zee… Elke drone heeft z’n eigen specialiteit en bijna alles kan! Met als resultaat superindrukwekkende beelden die een verpletterende indruk achterlaten!

360º video

Met een 360º tour van je accommodatie geef je bezoekers een mooi beeld van de omgeving, het gehele park of hotel, de kamers, de lobby, het restaurant, etc. Je laat het publiek op een leuke manier binnenkijken bij je bedrijf. In de foto’s zijn hotspots zichtbaar die je naar de volgende foto brengen of een pop-up tonen met daarin een informatieve video over Texel. Deze Texel footage wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe beelden. Je hebt al een 360º tour vanaf € 350,-!

Livestreaming, registraties en led-screens

Steeds vaker is het bij concerten, congressen, wedstrijden en voorstellingen mogelijk om via streaming live mee te kijken, vanaf waar dan ook ter wereld. Videolux heeft de middelen om een live stream van jouw evenement mogelijk te maken. Ook kunnen we grote led-schermen leveren voor jouw evenement, waarop bijvoorbeeld live video of sponsored content kan worden vertoond. Een interessant medium voor zowel de organisatie als sponsors!